EvacuareMoloz.ro - Transport moloz din renovari, Bucuresti

De ce este necesara o firma specializata?

Molozul nu este biodegradabil si daca este aruncat in locurile nepotrivite poate sa polueze aerul si mediul inconjurator. De asemenea, daca este depozitat la intamplare poate atrage amenzi dar si nemultumirea cetatenilor din zona respectiva.

Spre deosebire de gunoiul obisnuit, molozul are cateva proprietati care nu va permite sa il aruncati la ghena de gunoi sau sa il duceti la groapa de gunoi, ci trebuie sa apelati la o firma specializata care sa il transporte.

In momentul in care vreti sa transportati molozul, trebuie sa il manevrati cu cea mai mare grija, pentru a nu deranja vecinii, pentru a nu face mizerie si pentru a nu polua.

Aici intervenim noi, il colectam si il ducem direct la una din gropile de gunoi ecologie cu care avem incheiate contracte de colaborare.

 Avantajele colaborarii cu o firma specializata

  • Angajatii nostri au ani de experienta in transportul de moloz. De asemenea, folosim saci de 40 de kg pentru transportul molozului in siguranta;
  • Stim exact unde trebuie sa fie aruncat molozul si il vom transporta in locurile special amenajate pentru acest lucru; avem contracte cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din apropierea Bucurestiului.
  • Autobasculantele cu care transportam toate aceste materiale sunt dotate corespunzator si special concepute pentru acest tip de transport incat sa nu produca pagube mediului inconjurator;
  • Va scutim de incarcarea molozului in saci si transportul acestora, care poate sa fie destul de greu, mai ales in cazul unei persoane fara antrenament si fara experienta.
  • Galerie foto
    • ...