Ferberg - Producator rampa mobila de incarcare

Rampa mobila de incarcare hidraulica

Caracteristici tehnice:

Sarcina pe rampa – 7000, 12000 kg;
Lungimea de gabarit – 9000, 12000 mm;
Latimea carosabilului – 2000 mm;
Înaltimea de lucru – 900-1700 mm;
Profil portant – grinda dublu T;
Numarul de cilindri hidraulici – 2 buc.;
Numarul de roti – 2 buc.;
Rotile – monolite;
Acoperirea – podini-gratare sudate.
În logistica moderna, timpul este pretuit mai presus de toate. Rampa mobila de încarcare hidraulica solutioneaza cu usurinta problema încarcarii si descarcarii camioanelor, containerelor. Utilizând rampa mobila din grinda dublu T FERBERG, Dvs. puteti sa efectuati lucrarile de încarcare-descarcare cu ajutorul unui singur motostivuitor.

Rampa mobila de ridicare FERBERG economiseste costurile fortei de munca, optimizeaza procesele logistice si mareste profitul.

Pentru deplasarea rampei de încarcare-descarcare se foloseste mecanismul de cuplare cu dispozitiv de strângere pentru o furca a stivuitorului.

Pe partea orizontala a rampei mobile, pe ambele parti, sunt prevazute lanturi cu carabine pentru fixarea rampei mobile de caroseria automobilului. Rotile rampei mobile de încarcare se fixeaza cu ajutorul calelor de blocare pentru roti. Lanturile si calele de blocare pentru roti se livreaza împreuna cu rampa mobila de încarcare-descarcare.

Grupul hidraulic al rampei mobile de încarcare este compus dintr-o pompa hidraulica manuala de ulei si doi cilindri hidraulici interconectati cu ajutorul furtunurilor de înalta presiune. O persoana apasa mânerul pompei de ulei si ridica astfel marginea frontala a rampei la înaltimea necesara (de la 900 mm pâna la 1700 mm).

Astfel, pentru îndeplinirea tuturor lucrarilor de încarcare-descarcare este suficienta prezenta conducatorului motostivuitorului, care va putea transporta rampa la locul de utilizare a acesteia, o va putea fixa la caroseria automobilului, va putea efectua lucrarile si apoi remorca rampa pâna la locul de depozitare a acesteia.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0371700236
Bucuresti
Distribuie