General Construct Concept - Firma zugravi Bucuresti

Servicii

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadreaza în categoria celor mai bune firme de constructii din Bucuresti.
Suntem specializati în constructia de case cu regim mic de înaltime ( în domeniul S+P+2E) din beton/caramida/BCA/lemn, renovari de case si apartamente, consolidari si reabilitari de locuinte, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii electrice, sanitare si termice, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie, precum si lucrari de tâmplarie.
Practic, acoperim o gama larga de lucrari pentru proiectele dvs., cu o echipa formata din profesionisti cu initiativa de dezvoltare.
Ne asumam ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite si de comun acord.
Pentru a va oferi cel mai bun raport calitate – pret al lucrarilor, conducerea firmei trateaza si analizeaza fiecare proiect în parte si deleaga echipe formate din oameni specializati pe categorii de lucrari aferente.
Încurajam specializarea muncitorilor pe categorii de lucrari; nu mergem pe ideea omului bun la toate.
Solicitati-ne consultanta pentru lucrarile dvs. Ascultati opinia unui specialist; hotarâm împreuna solutiile potrivite din punct de vedere tehnic si economic.
Scopul nostru este de a satisfice cerintele si asteptarile clientilor, prin servicii de calitate si la termen.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745798708
Sos. Dobroesti, nr. 8B, sector 2
Distribuie