Florital Consulting - consultanta financiar-fiscala, contabila si juridica Bucuresti

Consultanta financiar fiscala

Un obiectiv de importanta primordiala in activitatea noastra este sa ne asiguram ca clientii nostri nu platesc niciodata mai mult decat minimul impus de lege si ca adopta intotdeauna cele mai bune strategii si alegeri in acest sens.

Disciplina financiar-fiscala si contabila in permanenta schimbare impune prezenta unui consultant fiscal in masura sa protejeze societatea Dv. de riscurile neindeplinirii obligatiilor prevazute de norme legale imperative.

Consultantii nostri in taxe si impozite va pot oferi consultanta pentru determinarea impozitelor de plata (TVA, impozit pe profit, impozite cu retinere la sursa) in concordanta cu legislatia in vigoare. De asemenea, oferim asistenta in cazul unor controale efectuate de catre organele Ministerului de Finante, asistenta la rambursare de TVA, asistenta la intocmirea  declaratiilor de taxe si impozite. Monitorizarea continua a actelor normative din acest domeniu ne permit sa va tinem informati, asigurandu-va posibilitatea de a va adapta din timp la schimbari.

Galerie foto
  • ...