Ana & Flavian - Formatie nunta

Formatie nunta Bucuresti - Evenimente

Formatie nunta Bucuresti - Evenimente cu Ana&Flavian

Formatia Ana&Flavian este alcatuita din doi solisti experimentati: Ana si Flavian. Noi activam pe scena dinaintea varstei de majorat. Experienta, premiile si trofeele castigate de-a lungul timpului, ne situeaza ca fiind printre cele mai bune voci, la ora actuala, din Romania.

Profesionalismul nostru este dovedit atat prin studii (Scoala populara de Arta, Liceul de Muzica, Facultatea de Muzica si Master in Arta Muzicala), diplome si trofee (trofeul Aurelian Andreescu, Trofeul Calatis, Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania), emisiuni TV (activitate la toate posturile de televiziune din Romania: PRO TV, Acasa TV, Prima TV, TVR1, TVR2, ANTENA 1, etc), cat si prin experienta indelungata pe vase de croaziera.

Formatie nunta Bucuresti - evenimente de neuitat

Pentru a avea un eveniment reusit, fie ca vorbim de o nunta, botez sau o petrecere corporate, invitatii trebuie la final sa fie placut impresionati de intreaga atmosfera, de la inceput pana spre zorii zilei. Pentru un eveniment de neuitat aveti nevoie de doua elemente: o locatie frumoasa si solisti profesionisti. Daca indepliniti aceste criterii, atmosfera va fi garantata.

La capitolul formatie de nunta, botezuri sau cumetrii, noi ne calificam in topul acestora, datorita experientei profesionale, dar nu in ultimul rand al recenziilor primite. Incepand pledoaria calificarii noastre la capitolul profesionisti, ati observat in prima parte a descrierii, studiile muzicale si performantele avute de noi in tara si strainatate.

Galerie foto
  • ...