Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti

Melodic Band Bucuresti

Vrei sa faci evenimentul tau sa fie un succes si sa creezi o atmosfera de neuitat la nunta muzica de petrecere? Noi suntem trupa de formatii nunta ideala si  perfecta pentru tine! De la nunti si petreceri private, pâna la evenimente corporative si concerte, suntem specializati ca formatii nunta in  a crea o atmosfera vibranta si plina de energie .

Suntem bucurosi sa colaboram cu tine si sa îti oferim o experienta muzicala de calitate. Indiferent de genul muzical pe care îl doresti, avem un repertoriu vast si flexibil, pe care îl adaptam în functie de preferintele tale si ale invitatilor tai.

În plus, suntem o formatie de nunta profesionista, care ofera servicii complete, de la instalatia si sunetul de calitate pâna la atmosfera deosebita creata de artistii nostri. Cu noi , formatii nunta vei avea o experienta muzicala de neuitat si vei face din evenimentul tau un succes garantat.Programul muzical al  formatiei variaza in functie de gusturile si dorintele mirilor si ale invitatilor.Nu angajam niciodata mai mult de un eveniment in aceeasi zi, detinem o singura formatie de nunta disponibila pentru un singur eveniment intr-o zi, Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost pentru noi un moment memorabil de urmarit la tv ,de acolo inspirandu-ne cu idei pentru nunta dumneavoastra.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre si pentru a ne rezerva pentru evenimentul tau. Suntem bucurosi sa fim partenerii tai în a crea un eveniment memorabil!

Galerie foto
  • ...