Cotea Razvan - Servicii Foto Video Profesionale Bucuresti

Fotografii Business-Corporate

Imagininea fiecarei firme in ziua de azi conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de incheierea unui  business sau a unei colaborari.

Cum aproape totul se intampla online este foarte important sa nu faci rabat la calitatea fotografiilor cu care te prezinti in mediul online.

Fie ca vorbim de portrete business,prezentarea activitatii,prezentarea produselor sau surprinderea in imagini a diferitelor conferinte organizate in cadrul firmei voastre ,fotografiile trebuie sa transmita mesajul dorit catre potentialul cient sau partener.

Fie ca ai nevoie de fotografii pentru mediul online ( Bloguri,prezentari corporate,Linkedin,Facebook) sau pentru PRINT ( Cataloage,flyere,carti de vizita etc) te putem ajuta.

Evenimente Corporate

Daca urmeaza sa aveti o lansare de produs,inaugurare de sediu sau o petrecere de sfarsit de an este bine sa surprinzi aceste momente in imagini.Te vor ajuta pe viitor pentru diferite postari pe Blog,Facebook sau alte medii online si offline .

Putem oferii si Cabina Foto pentru aceste tipuri de evenimente.

Portrete Corporate

Dupa cum spuneam imaginea cu care te prezinti conteaza enorm.Din acest motiv imaginea pe care o creezi angajatilor companiei este  cruciala.

Putem realiza Portrete Foto pentru angajatii tai chiar la sediul firmei, daca spatiul este adegvat. Nu trebuie sa iti pui angajatii pe drumuri pana la studiou.

Fotografiile vor fi selectate si edite gata pregatite pentru print sau web

Galerie foto