FotografiaTa.ro - Productie foto si video pentru companii si persoane fizice Bucuresti

Sesiuni foto copii

Sesiuni foto personalizate pentru copii, ce pot fi desfasurate atat in studio cat si in locatia aleasa de dumneavoastra (recomandam mediul copilului, pana la 4-5 ani).

Pentru fotografierea in locatie, ne deplasam cu studio foto mobil (fundaluri, lumini, umbrele, softbox-uri, blende etc.). Dupa sedinta foto se poate concepe un album foto-carte sau revista cu cele mai reprezentative imagini.

Cum beneficiati de serviciile foto pentru copii: » Programati telefonic sau pe e-mail o intalnire.» Va prezentam portofoliu tiparit, si stabilim detaliile sesiunii foto.» Realizam sedinta foto la data si locul stabilit.» Vizionati probele foto post-procesate, online.» Alegeti fotografiile care va plac.» Primiti fotografiile in format digital, print pe hartie fotografica, albume tiparite, postere, tablouri, calendare.

Oferim posibilitati multiple de abordare a fotografiei artistice, numar mare de fotografii digitale si print, personalizare CD/DVD, livrare de fotografii in album foto clasic, diaporama, site internet si album foto tiparit (foto-carte sau book) cu 20 de pagini, coperte imbracate in piele ecologica de foarte buna calitate sau plush.

Galerie foto
  • ...