FRK Service - Service auto specializat BMW Otopeni

Revizie sistem climatizare

FRK SERVICE va pune la dispozitie serviciul de incarcare freon prin utilizarea aparaturii specializate, recomandate pentru orice tip de masina care nu are defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon auto.

Pentru a verifica instalatia de freon auto, folosim aparate profesionale, atent selectionate, care permit operatiunea de verificare si incarcare freon auto, in functie de tipul masinii dumneavoastre. Este o operatiune care necesita a fi repetata o data la doi ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul AC.

?

Dupa incarcare cu freon auto a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min. 

?

Efectuam aceasta operatiune de intretinere a instalatiei complexe de aer conditionat urmand toti pasii necesari pentru a duce la bun sfarsit aceasta revizie. 

?

recuperarea de freon auto, evacuarea aerului si a umezelii din circuit si implicit vacuumarea circuitului
control asupra etanseitatii instalatiei
incarcarea/completarea cu ulei nou pentru compresor
incarcare freon conform specificatiilor tehnice ale autovehicului
verificarea modului de functionare a instalatiei de clima

Galerie foto
  • ...