Servicii Funerare Condoleante Bucuresti

Preluare decedati

Pentru a respecta legea in vigoare, in maxim 2 ore de la deces, corpul neinsufletit trebuie transferat catre un spatiu adecvat de prezervare care respecta normele impuse de lege.

Atunci când decesul are loc la domiciliu, la camin sau la orice alta locatie fara morga proprie, decedatul trebuie preluat si transportat catre o locatie care ofera servicii de prezervare a persoanelor decedate. Fiindca suntem singura casa funerara din Bucuresti care a construit o morga privata, dupa preluarea decedatului, îl putem transporta la morga proprie pâna când familia stabileste detaliile înmormântarii sau transferul într-o alta locatie.

Morga noastra dispune de agregate frigorifice speciale, masa de inox pentru toaletare / cosmetizare si instrumentar sanitar pentru efectuarea practicilor uzuale de îmbalsamare. 

Preluare decedat de la domiciliu

În cazul în care decesul are loc la domiciliu, conform legii este obligatoriu ca decedatul sa fie preluat de la locul decesului în maxim 2 ore de la momentul în care a fost descoperit decesul.

Într-o astfel de situatie este nevoie sa apelati la serviciile unei firme de pompe funebre care furnizeaza servicii funerare si servicii de preluare decedat în localitatea unde se afla domiciliul la care s-a produs decesul.

Primele actiuni care trebuie sa fie întreprinse în regim de urgenta sunt: preluarea decedatului si transportarea acestuia la o locatie care ofera conditii de prezervare a persoanelor decedate în conformitate cu legea aplicabila în România, urmând ca în termen de 24 de ore sa se faca constatarea decesului si emiterea certificatului constatator al decesului.

 

Preluarea decedat de la spital

În situatia în care decesul s-a produs într-un spital, constatarea si eliberarea certificatului constatator al decesului se face de catre cadrele medicale, iar trupul neînsufletit este pastrat la morga spitalului (evident contra cost si în limita spatiului disponibil la spitalul la care s-a produs decesul).

În vederea organizarii priveghiului si a înmormântarii, decedatul trebuie sa fie preluat de la morga spitalului si transportat la o alta locatie care poate oferi conditii de morga asa cum prevede legea.

Firma noastra ofera servicii de preluare decedat de la spital si transport la morga noastra privata sau la orice alta locatie aleasa de familia decedatului. Pachet servicii funerare deces spital.

Preluare decedat de la camin

Este frecvent ca un deces sa se produca în cazul persoanelor în vârsta care locuiesc în camine de batrâni, iar în aceasta situatie, datorita faptului ca majoritatea caminelor nu dispun de morga proprie, este nevoie ca trupul celui decedat în camin sa fie preluat in maxim 2 ore de la determinarea decesului.

Pentru decesul produs la camin, oferim atât servicii de preluare decedat în 60 de minute de la primirea apelului, urmate de constatare deces si eliberare act constatator deces în termen de 24 de ore. 

Societatea Condoleante ofera servicii de preluare decedat din camin, atât pentru camine cu care lucram în mod frecvent pe baza unui contract, cât si în alte camine de batrâni care fie nu au contract cu o firma de servicii funerare, fie familia doreste sa foloseasca o alta firma de pompe funebre decât cea cu care este asociat caminul.

Preluare decedat de la aeroport pentru repatriere

Condoleante SRL ofera servicii de preluare a decedatilor din zona cargo a aeroportului unde sunt aduse sicriele cu trupul persoanelor decedate în strainatate pentru care familia a decis repatrierea cu avionul.

Serviciul de preluare a decedatului de la aeroport este parte a pachetului funerar de repatriere, si se poate face doar daca la achizitionarea biletului de transport al sicriului au fost furnizate datele companiei noastre, iar compania aeriana a confirmat cu echipa noastra ca exista un contract de prestare servicii funerare încheiat înainte de achizitionarea biletului. Cititi mai multe despre repatriere decedati.

Preluare decedat pentru transport funerar international

Atât în situatia în care se doreste repatrierea unei persoane decedate în strainatate ce trebuie repatriata în România, cât si în cazul în care se doreste transportul international pe cale terestra al unei persoane decedate pe teritoriul României si care trebuie transportata în alta tara, firma noastra poate asigura servicii de preluare decedat pentru transport funerar international, pregatire decedat, întocmire acte si traducere acte, în vederea realizarii în bune conditii a transportului funerar pentru repatrierea decedatilor cu masini funerare.

Dispunem de morga proprie si putem oferi servicii de prezervare decedat în conditii de morga, pâna la perfectarea formalitatilor necesare transportului funerar international.

Dispunem de un parc de masini funerare dotate cu agregat frigorific si omologate pentru transport funerar, proprietate proprie, care sunt utilizate în mod frecvent pentru transport intrenational de repatriere al persoanelor decedate în alte tari Europene.

 

Galerie foto
  • ...