Funerare Alexandru - servcii funerare Bucuresti

Pachete Funerare complete

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra am conceput o serie de Pachete Funerare specifice, care sa acopere un procent cat mai mare din nevoile dumneavoastra. Tinand cont, atat de traditii, cat si de necesarul de baza pentru orice inmormantare, putem spune ca, in acest moment, avem pachetele cele mai complexe de pe piata de profil, nefacand rabat de la calitate, si cu un cost accesibil. Acest lucru este posibil datorita furnizorilor cu care lucram in momentul de fata si de la care am obtinut preturi preferentiale.

Pachetele Funerare au fost astfel concepute incat sa se incadreze in ajutorul de deces acordat de statul roman, existand in acest fel costuri zero din partea dumneavoastra la achizitionarea acestora. In cazul in care valoarea pachetului este mai mica decat valoarea ajutorului, veti primi suma corespunzatoare inapoi.

Va rugam sa retineti ca preturile si serviciile funerare oferite pentru aceste pachete sunt valabile doar in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Avand in vedere ca s-a marit ajutorul de deces echipa Funerare Alexandru a conceput noi pachete cu mai multe beneficii decat in anii trecuti!

Pe langa pachetele de baza stabilite de catre firma noastra, va putem oferi si pachete funerare personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Pachet complet de inmormantare in valoare de 4.429 leiGratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

Pachet complet de inmormantare in valoare de 4.929 leiGratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

Pachet complet de inmormantare in valoare de 5.429 leiGratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

Pachet complet de inmormantare in valoare de 11.929 leiCost: 6500 Lei impreuna cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

PACHETE FUNERARE SPECIALE

Pachet complet de inmormantare in valoare de 4.629 leiGratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

Pachet complet de incinerare in valoare de 3.629 leiGratuit cu talonul de pensie sau adeverinta de asigurat

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0720.822.853
Str. Apusului,, nr. 47 Sector 6,
Distribuie