Centrul Rezidential pentru Batrani Geana - Suceava

Spatiu si dotari

Centrul rezidential pentru batrani "Geana" este reconstruit in stil modern, structurat in camere pentru doua persoane, cu grup sanitar propriu. De asemenea rezidentii nostrii au la dispozitie o sala de mese imbietoare, un restaurant cu meniuri gustoase si sanatoase, un cabinet medical, o biblioteca, club, atelier de lucru, ascensor pesisagistic, terasa exterioara panoramica si nu in ultimul rand o sala fitness.

Centrul acorda persoanelor varstince o ingrijire atenta si deosebita, asigurata de catre un personal calificat iar oaspetii si apartinatorii pot beneficia si ei de servicii gastronomice sanatoase la restaurantul propriu.

Rezidentii activi care doresc, pot alunga monotonia si plictiseala practicand activitati agricole usoare si de gradinarit in aer liber, pe terenul Fundatiei in locul numit Brazi sau in curtea si parcul din preajma centrului.

Pentru cei doritori se organizeaza excursii in imprejurimi si la monumentele istorice sau manastirile din Bucovina cu microbuzul propriu.

Conditiile de cazare sunt asigurate in regim hotelier de trei stele, de cele 18 camere cu grup sanitar propriu, cu cate doi rezidenti in camera, astfel capacitatea maxima a centrului fiind de 36 persoane, care beneficiaza de toate conditiile unui adevarat camin: caldura, apa calda permanent, masa calda, TV etc. Astfel rezidentii nostri se vor simti ca intr-o familie. Hrana sanatoasa si confortul sporit, asistenta medicala si ingrijirea deosebita, miscarea si plimbarile in natura au menirea sa lungeasca cat mai mult viata rezidentilor nostri tot odata asigurandu-i de o batranete fericita si de calitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0745998426
Str. Iorgu Toma, nr. 159, Vama, judetul Suceava
Distribuie