Clubul Boreal, Gradinita - Bucuresti

Clubul Boreal

La parter este o sala de primire, unde servim si mesele (când timpul este frumos, servim mesele în curte, sub teii umbrosi). Tot aici tinem serbarile la diverse ocazii, proiectam filme pentru copii, vedem spectacole de teatru si multe alte activitati.Tot la parter se afla bucataria, unde d-na Mariana ne pregateste mâncaruri gustoase si sanatoase. Din ingredientele folosite: ulei presat la rece, sare neiodata, paste bio, faina integrala, orez brun, musli, hrisca, lapte de soia, orez si cocos, karob, plante medicinale pentru ceaiuri etc.

La etajul I sunt alte trei sali pentru cluburile noastre.La etajul al II-lea sunt doua dormitoare.Toate aceste spatii au destinatie unica.Iar curtea spatioasa ofera teren de joaca în  aer liber.

Acesta este sediul clubului. Dar noi suntem niste hoinari, plecam des în calatorii pe meleagurile noastre: drumetii, excursii, vizite, tabere. Ne plac muntii cu înaltimile lor ametitoare, dar si marea, cu valurile ei jucause. Exploram diferite zone geografice românesti si în acest mod aflam multe lucruri noi, dar si aplicam ceea ce învatam la club.

Galerie foto
  • ...