Ion I.C. Bratianu, Liceu Tehnologic - Bucuresti

Scoala Profesionala de 3 ani

De ce sa alegi scoala profesionala, în locul liceului?

În primul rând, la sfârsitul celor 3 ani de studiu, primesti diploma de calificare nivel 3 si te poti angaja ca si calificat, în domeniul studiat.Liceul nostru colaboreaza cu service-uri auto / restaurante renumite, unde elevii efectueaza practica scolara, iar posibilitatile de angajare în cadrul acestor firme sunt foarte mari, la absolvirea cursurilor.

 

Elevii care se înscriu în clasa a IX-a la scoala profesionala cu durata de 3 ani, beneficiaza de o bursa profesionala în valoare de minim 400 lei si pana la 1000 lei lunar, care se acorda pe toata durata cursurilor scolare.

Scolarizam învatamânt profesional dual, cu avantajul ca elevii primesc bursa si de la partenerul de practica si de la stat.

Elevii care se remarca prin rezultate deosebite la învatatura (media generala cel putin 9.50 si media 10 la purtare) primesc si bursa de merit, care se cumuleaza cu cea profesionala.

 

Liceul nostru îti ofera posibilitatea de a-ti continua studiile dupa terminarea scolii profesionale, la liceu zi sau seral. Astfel, vei mai avea o calificare la sfârsitul liceului si poti sustine si bacalaureatul si de ce nu, sa urmezi si o facultate.

Galerie foto
  • ...