GTC Auto Trade - Service auto Popesti Leordeni

Service 4×4

Aventura a inceput de mult… Pasiunea si experienta acumulata ne-au adus in timp renumele pe care-l avem in lumea off-road-ului din Romania.
Odata cu dezvoltarea firmei si deschiderea noului service din Popesti-Leordeni am hotarat sa consacram o hala distincta pentru lucrarile de reparatii si intretinere auto 4×4, cat si pentru modificarea si pregatirea masinilor participante la competitiile din domeniu sau utilizate la vanatoare sau expeditii.
Hala „4×4” are 5 posturi de lucru, dintre care 3 dotate cu elevatoare. Exista dotarea tehnica specifica si experienta multor ani de pregatire a masinilor de off-road.

 

Produse 4×4
GTC Auto comercializeaza o gama larga de produse 4×4 de la cei mai cunoscuti producatori din lume. Oferta noastra cuprinde de la produse premium, de cea mai buna calitate pana la produse low-budget, pentru off-road ocazional. Toate produsele sunt insotite de garantie. Oferim consultanta pentru alegerea echiparii optime, atât din punct de vedere tehnic cât si financiar. Asiguram si montaj specializat, in service-ul GTC Auto.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212569059; 0729883608
Str. Sf. Nicolae, nr. 4C, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie