Happy Dent-clinica stomatologica-Bucuresti

Protetica dentara fixa si mobila

(coroane, punți, proteze parțiale, totale)

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinți lasă un loc liber pe arcadă și poate produce tulburări de masticație, fizionomice cât și fonetice, tulburări care pot determina afecțiuni parodontale, articulare sau digestive. Dacă un dinte are o distrucție carioasă prea mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroană dentară, pentru a rezista în continuare la presiunea masticatorie. Dacă dintele nu poate fi salvat și este extras, spațiul lipsă poate fi completat fie printr-o lucrare protetică, respectiv punte dentară, fie cu ajutorul unui implant dentar.Medicii Happy Dent realizează următoarele tratamente protetice:

- Coroane și punți dentare metalo-ceramice.- Coroane și punți dentare integral ceramice.- Coroane și punți dentare din ceramică, pe suport de zirconiu.- Coroane și punți dentare din materiale nobile.- Fațetări ceramice.- Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale.- Proteze și punți pe implanturi.- Proteze mobile.

De ce să alegem coroanele pe suport de zirconiu?

Avantajele oferite de dioxidul de zirconiu:

- Estetica superioară: lumina trece prin coroană, întocmai ca prin dintele natural- Perfect biocompatibile, nu provoacă alergie- Mică afinitate la placa bacteriană- Material foarte rezistent, cât și foarte ușor.

Galerie foto
  • ...