HR SmartView Consulting consultanta resurse umane Bucuresti

Recrutare si selectie personal

Derulam proiecte complete de recrutare si selectie pentru posturi specializate sau roluri de management. In functie de nevoile organizatiei client folosim metode simple si eficiente pentru a-i identifica pe candidatii adecvati atat postului, cat si mediului de lucru in care vor trebui sa se integreze rapid pentru a putea contribui la atingerea obiectivelor organizationale. Metodele folosite de noi variaza de la cele clasice de anuntare a postului, folosind canalele de comunicare traditionale, pana la abordarea directa, recrutarea 2.0 sau folosirea propriei retele de contacte.

Puteti externaliza catre echipa noastra de profesionisti proiecte complete de recrutare si selectie, sau numai componente ale acestora. Spre exemplu, putem prelua activitatile de CV screening sau testare psihometrica in procesele de recrutare in cadrul carora angajatorii primesc sute de aplicatii, astfel incat acestia sa-si poata concentra activitatea asupra prioritatilor strategice.

Pentru candidati:

In sectiunea contacte vei gasi datele necesare transmiterii CV-ului tau. Iti  multumim pentru incredere. Odata ce l-am primit, consultantii nostri il vor analiza iar datele esentiale vor fi pastrate in baza noastra de date, fiind considerate confidentiale.

Dupa ce am identificat compatibilitatea dintre cerintele postului si cunostintele, respectiv experienta ta, te vom invita la o intalnire care, in functie de profilul postului, poate include si cateva teste. Cu aceasta ocazie iti vom prezenta datele angajatorului. Angajatorul decide cu cine se intalneste mai departe in procesul de selectie, pe baza propunerilor facute de noi. Oferta de angajare este prezentata de catre angajator candidatului selectat, consultantii HR SmartView culeganad in permananenta feed-back despre desfasurarea procesul de selectie.

Recomandam cele doua cursuri din zona de ‘Recrutare si selectie’ care se adreseaza : specialistilor in managementul resurse umane si managerilor, sefilor de departament care iau decizii de angajare

  •  
    • Tehnici de Intervievare
    • Centrul de evaluare

 

Pentru candidati, consultantii nostri va ofera servicii de consiliere in cariera; in sectiunea contacte veti afla cum puteti intra in legatura cu ei.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314260560; 0720525150; 0725525150
Intr. Catedrei, nr. 27, et. 1, sector 1,
Distribuie