Human - Centru fitness, Bucuresti

Corectare posturala

În viata de zi cu zi, neglijam postura corpului nostru. Atunci când îi acordam atentie, o facem pentru ca ne afecteaza confortul, imaginea personala sau stima de sine.

Serviciile HUMAN Fitness Clinic includ aducerea si mentinerea coloanei vertebrale într-o pozitie corecta din punct de vedere anatomic, oricare ar fi problema medicala.

Ai dureri de spate, gât sau pur si simplu te trezesti cu dureri în tot corpul? S-ar putea sa ai nevoie de corectare posturala.

Activitatile fizice repetitive, munca la calculator sau statul pe scaun în fiecare zi, antrenamentele sportive incorect realizate, diversele accidente si deviatii osteo articulare pe care le suferim, stresul, toate îsi pun amprenta asupra coloanei vertebrale si modifica pozitia neutra a corpului nostru. În acest punct, ai nevoie de corectare posturala. 

Avantajele pe care le vei avea, alegând sedintele de corectare posturala sunt multiple si la fel de valoroase:

  • de la un corp mai drept, mai relaxat si o libertate mai mare de miscare;
  • pâna la eliminarea durerilor de spate, optimizarea functionarii organelor interne;
  • cresterea rezistentei organismului, încredere în sine si o buna stare de spirit.

De obicei, atunci când vorbim despre corectare posturala, vorbim stretching, metode de pilates si yoga, dar si de tonifiere si elogantie (decompensarea vertebrala) a coloanei. Despre acestea, poti citi mai multe în Corectarea posturala, între limitele unui corset si libertatea de miscare.

Galerie foto
  • ...