Iacobcare Senior Center - camin de batrani Ilfov

Prezentare camin

Un camin de batrâni privat, care sa garanteze tot confortul necesar si servicii medicale de cea mai buna calitate, este o oferta binevenita pe piata de îngrijiri alternative pentru persoane în vârsta.
 
Toate persoanele cu vârsta înaintata sau care sufera de anumite boli care îi pun în imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure au nevoie de un loc special, de grija si atentia unor oameni responsabili si calificati.

Am dezvoltat în comuna Dragomiresti Vale jud Ilfov la un pas de zgomotosul Bucuresti într-o cladire de aprope 900 mp un centru pentru îngrijirea batrânilor din viata noastra. Situat pe un teren de 1500 mp centrul beneficiaza de o curte generoasa.

În spatele cladirii am amenajat o zona cu iaz, alei, pomi fructiferi maturi si bineînteles bancute. Zona este una cu acces facil pentru toti batrânii din centru deoarece este deservita de o rampa de acces cu înclinatie moderata.

Alaturi avem terasa lipita de sala de mese pentru cine (si nu numai) servite în aer liber când vremea este prielnica cu noi.
 
Sala de mese generoasa de a proape 100 mp cu vedere spre gradina poate fi folosita si ca loc de recreere, socializare sau pentru desfasurarea altor activitati (vizionare filme, teatru).

Pe fiecare nivel avem câte un living cu televizor pentru o socializare cât mai facila a rezidentilor nostrii.

Centrul dispune de 18 dormitoare de câte 2 si 3 locuri fiecare cu baie proprie care îsi asteapta rezidentii. Fiecare camera este dotata cu buton de urgenta (nurse call), televizor si evident mobilier.

Galerie foto
  • ...