IB Contab - Servicii contabilitate Bucuresti

Servicii

Întocmire si depunere bilanturi contabile
Bilanturi contabile semestriale si anuale; Asistenta/consultanta la întocmirea bilanturilor contabile semestriale si anuale, în cazul în care clientul are departament intern financiar-contabil.

Servicii complete Revisal ITM si asistenta
Servicii Revisal, inclusiv asistenta la controale ITM privind salarizarea, contractele de munca; Transmitere în baza de date Revisal ITM a contractelor de munca, a modificarilor la contractele de munca existente etc.

Consultanta contabila la închiderea balantei
Servicii profesionale de consultanta contabila inclusiv asistenta lunara/trimestriala la închiderea balantei de verificare, în cazul în care clientul are departament intern de contabilitate.


Consultanta privind taxele si impozitele aferente, inclusiv consultanta/asistenta la calculul taxelor datorate bugetului de stat si solutii de optimizare fiscala.

Consultanta în controalele cu caracter fiscal si la rambursari TVA
Întocmire documentatie ceruta de organele de control fiscal, asistenta la controlul fiscal, consultanta si reprezentare client la controlul fiscal.


Servicii de resurse umane si administrare de personal
Asiguram servicii profesionale ce tin de: contracte de munca, dosare de personal, întocmire si eliberare adeverinte salariati în functie de solicitari.

Audit contabil si audit fiscal, inclusiv audit financiar
Audit si servicii de due dilligence; Analiza fluxuri financiare si cash-flow; Consultanta si analiza privind veniturile si cheltuielile societatii, Bugetul de venituri si cheltuieli.

Servicii profesionale nerezidenti UE si nerezidenti nonUE
Asiguram servicii destinate celor nerezidenti UE si nonUE: Consultanta Conventii de evitare dubla impunere; Consultanta permise de munca nerezidenti (UE & nonUE)

Alte servicii contabile fiscale si juridice punctuale în functie de solicitare
Servicii privind verificarea periodica a Fisei Fiscale pe platitor de la ANAF, obtinerea certificatelor constatatoare de la ONRC, servicii de înregistrare sau servicii juridice.

Galerie foto
  • ...