iFastFix reparatii telefoane Bucuresti

Despre noi

Cand intampini o problema cu unul din gadgeturile tale exista foarte multe locuri in care o poti rezolva dar nu foarte multe in care poti avea incredere. Incredere ca vor face o reparatie buna, incredere ca nu se intampla altceva cu gadgetul tau, incredere ca raspund pentru reparatiile lor, incredere ca vei primi un pret corect.

iFastFix este o afacere personala, mica, in care eu, Draghici Cristian, tratez direct cu clientul, ofer grija maxima pentru pastrarea lui, si unde va garantez toata acea incredere de care aveti nevoie. Crescut simplu si cu bun simt, apreciez bunul cuiva si ii respect munca, tratez onest toate situatiile si imi place corectitudinea.

Cu o experienta de 15 ani in domeniul reparatiilor de dispozitive mobile de orice fel, imi ofer toata straduinta sa rezolv orice problema, de la cea mai simpla pana la cea mai complicata, si ma pot mandri spunand ca acolo unde eu nu pot rezolva o problema, sunt putini in bransa aceasta care o pot face.

Pasiunea mea pentru electronica a inceput de mic…foarte mic. Mi-am satisfacut curiozitatile si pasiunea desfacand si cateodata stricand toate aparatele electronice care imi cadeau in mana. Mi-am acumulat cunostintele de baza in cadrul Liceului ‘’Edmond Nicolau’’ (fost ‘’Electronica”), terminand cu diploma de technician electronist, apoi le-am consolidat si am acumulat cunoastinte noi in cadrul Universitatii ''Politehnica'' unde am terminat ca inginer.

Experienta am acumulat-o in 15 ani de practica in domeniu, lucrand in cateva locuri de referinta in tara, in strainatate, lucrand aproximativ cu toate marcile si modelele existente la noi.

Cand sunati la numerele de telefon de pe website va raspund eu, in magazin va intampin tot eu si tot eu ma ocup si de rezolvarea problemelor. Am grija de clientii mei tratandu-i cu respect, incercand sa le ofer solutii convenabile si sfaturi utile pentru protejarea sau utilizarea gadgeturilor lor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0799288535
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 65, bl.7P, sc. 6, parter, sector 6, Bucuresti
Distribuie