Improvision - Consultanta, infiintari firme Bucuresti

Infiintari firme

Pentru majoritatea întreprinzatorilor din România, înfiintarea unui SRL reprezinta primul pas în lumea afacerilor, de cele mai multe ori, reprezentând si prima lor societate comerciala.

Daca doriti sa înfiintati o firma sau o organizatie non-guvernamentala, sa înregistrati modificari la Registrul Comertului sau sa închideti o firma cât mai rapid, o puteti face cu ajutorul nostru.

Improvision ofera servicii de consultanta atât pentru înfiintarea firmelor si organizatiilor non-guvernamentale cât si pentru alte servicii conexe. Preturile pornesc de la 350 lei. Pentru oferte personalizate ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@improvision.ro

Gratuit, la înfiintarea unei societati sau a unui ONG, veti primi un ghid pentru afaceri, respectiv ONG-uri, în care veti regasi informatii si explicatii esentiale pentru gestionarea financiara a organizatiei si pentru managementul acesteia.

Pentru mai multe informatii si conceperea unei oferte personalizate în functie de nevoile dumneavoastra ne puteti contacta pentru a stabili o întâlnire în care sa stabilim toate detaliile necesare.

Galerie foto
  • ...