Infiintari si Modificari Firme Bucuresti

Infiintare SRL/SRL-D

Primul pas pentru infiintarea firmei este alegerea unei denumiri
Chiar daca pare un lucru simplu, alegerea unui nume pentru firma iti poate da batai de cap. Iti recomandam sa ai pregatite cel putin 3 variante de denumiri pentru firma ta.

Verificarea denumirii firmei si obtinerea rezervarii denumirii se efectueaza cu cel putin 24h inaintea semnarii documentelor de infiintare.

Cel putin un asociat si un administrator
Trebuie sa stii ca:

– nu pot fi fondatori persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile ori care au fost condamnate pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, uz de fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, etc;

– nu pot fi fondatori sau administratori persoanele care detin cazier fiscal.

Un sediu social
Pentru redactarea contractului de comodat va fi nevoie sa prezinti actul de proprietate al imobilului, impreuna cu cartile de identitate ale proprietarilor.

Daca imobilul unde iti vei stabili sediul social se afla intr-un apartament, iar activitatea firmei se va desfasura la sediul social, vei avea nevoie si de acordul Asociatiei de proprietari/locatari si acordul vecinilor. (Download document);

 

Un obiect principal de activitate
Trebuie sa stabilesti un obiect principal de activitate pentru firma ta, iar pe langa acesta poti autoriza si alte coduri CAEN pentru a cuprinde in totalitate activitatile pe care te-ai decis sa le desfasori in cadrul firmei tale.

 

* pentru infiintarea unei SRL-D exista cateva limitari.

Galerie foto
  • ...