InfoAcademy - Cursuri informatica, Cisco

Curs CCNA1 Introduction to Network

In cursul CCNA 1 inveti cum este alcatuita si cum functioneaza o retea de calculatoare. Faci primii pasi in configurarea unei retele de calculatoare si afli despre adresele IP si despre etapele transferului de informatii intr-o retea. Inveti lucruri noi despre securizarea retelelor si despre echipamentele de retea.

Daca nu ai experienta anterioara de codificare, este in regula - prin cursul CCNA 1 te sprijinim sa o obtii. Iti recomandam cursul CCNA 1 mai ales daca doresti sa incepi o cariera in networking, daca doresti sa devii administrator de retea sau sa inveti ulterior sistemul de operare Linux. Poti parcurge cursul gratuit Networking Essentials inainte sa treci la CCNA 1.

La sfarsitul cursului vei fi in masura sa configurezi si sa securizezi o retea de calculatoare de mici dimensiuni (small enterprise). Vei dobandi experienta practica prin exercitiile special concepute, astfel incat sa poti face fata asteptarilor potentialilor angajatori.

La fiecare doi ani, sau mai rapid, numarul de echipamente conectate la internet se dubleaza! Acest lucru creeaza noi provocari pentru specialistii in retelistica. Tu poti fi unul dintre cei care fac internetul sa functioneze!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721259520
Str. Logofatul Tautu, nr. 67, sector 3, Bucuresti
Distribuie