Instalator autorizat Bucuresti reparatii sanitare

desfundare canalizare si scurgeri obiecte sanitare

Oferim servicii pentru desfundare canalizare in toate zonele judetului Bucuresti. Instalator sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 pentru reparatii si interventii de urgenta.

 

Este o situatie stresanta cand doriti sa goliti cuva de la lavoar, spalatorul de vase sau cada si apa nu se scurge pe canalizare. Nu este deloc placut cand va treziti cu apa pe parchet in toata casa din cauza refularii canalizarii. a chiuvetei de la bucatarie, problema fiind infundarea conductei comune.

Va propunem colaborare profesionala in vederea rezolvarii problemelor prin desfundare, ce sunt necesare si cer urgenta sau situatii care va dau batai de cap.

Instalator rapid pentru:

  • Desfundare wc.
  • Desfundare chiuveta.
  • Desfundare canalizare cada.
  • Desfundare tevi.
  • Desfundare canalizare generala.
  • Desfundare canalizare curte.
  • Desfundare sifon de pardoseala.

Stilul de executie practicat de echipa noastra profesionala.

Punand in aplicare un stil clasic de desfundare, va putem garanta o desfundare de canalizare eficienta si completa, nepunand in pericol structura tevilor de drenaj.

Desfundarea canalizarilor se face mecanic, deoarece putem pastra controlul total asupre serviciilor de desfundare. O desfundare automata poate afecta coturile de trecere sau interiorul conductelor de canalizare. Ulterior pot aparea pete de apa pe tavan la vecinul sau pete ce se maresc de la baza pardoselii.

De ce se infunda canalizarea de la cada?

Canalizarea de la cada are un cot care se numeste sifon de retinere pentru a retine o cantitate de apa in folosul izolarii mirosului neplacut ce poate intra in baia dumneavoastra. In timp acolo se depun diversi corpi straini cum ar fi:

  • Depunerile de sapun/gel de dus.
  • Depuneri de par sau diverse obiecte pe care le scapam din neatentie
  • Un alt motiv ce ne cauzeaza probleme cu golirea cuvei la cada, dupa ce folosim cada sau problema infundarii canalizarii dese ar fi lipsa pantei. Aparent, atunci cand montam o cada, pare doar o teava de culoare gri dar trebuie implicata tehnica si experenta atunci cand aceasta este montata.

    Lipsa pantei la conducta de canalizare ne cauzeaza probleme din ce in ce mai des. Probleme cum ar fi infundarea sau limitarea cantitatii apei ce se scurge.

    De ce se infunda canalizarea la chiuveta?

    Fie ca aveti o scurgere prevazuta cu pahar decantor, fie un racord flexibil, problema poate aparea din urmatoarele motive:

     

    Teava de canalizare comuna este colmatata – materialul structural din care este conceput, fiind fonta. Pozitionarea neprofesionista a pieselor de imbinare – coturi de trecere montate necorespunzator sau piese cu un unghi inchis destul de mare (90°).

    Lipsa aparitiei pantei suficiente prin care se face drenajul.

    Depuneri frecvente de grasimi, resturi de mancare ce patrund cat si detergentii de vase. Impreuna formeaza un fel de bulgari de culoare alba, fiind foarte lipiciosi si greu de dizolvat.

    Nu va recomandam sa folositi anumiti agenti din comert pentru desfundare ce promit marea cu sarea. Acei agenti pot infunda mai rau chiuveta, devenind dificil rezolvarea problemei. Mai pot distruge si materialul din care este fabricata conducta ce preia scurgerea cuvei.

    Galerie foto
    • ...