MD Prompt Instal - Instalator Bucuresti

Electrician Bucuresti Ilfov

chipa noastra de electricieni este gata sa intervina pentru confortul casei tale
 
Tablou electric
Sigurante electrice
Aparatura electrica
Lustre, aplice si alte corpuri de iluminat
Videointerfoane
Plite si cuptoare
Cele mai diferite tipuri de prize(prize curent,prize tv si prize internet etc.), intrerupatoare
Comutatoare
Electrician Bucuresti / Electrician Ilfov
Electricienii nostri sunt calificati pentru a remedia orice avarie aparuta la instalatia electrica de la contor spre consumatori indiferent daca este vorba despre cabluri intrerupte pe circuit, legaturi slabite in doze, intrerupatoare sau prize defecte.
CONSULTANTA SI PROIECTARE INSTALATII ELECTRICE
Firma MD Prompt Instal S.R.L. ofera servicii de consultanta atât pentru realizarea unor instalatii electrice noi cât si pentru modernizarea si reabilitarea instalatiilor existente pentru reducerea consumului de energie, cresterea productivitatii sau scaderea costurilor de exploatare.
 
In domeniul consultantei energetice MD Prompt Instal S.R.L. vine in fata dumneavoastra cu o echipa bine consolidata, alcatuita din profesionisti, gata oricand sa va stea la dispozitie cu toate sfaturile de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie cunostiintele noastre acumulate, cat si activitatile practice. Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine un raport (calitate-eficienta)/cost cat mai mic, orice lucrare ati avea de executat.
Consultanta în domeniul instalatiilor electrice are ca obiectiv alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si economic, conforme cu cerintele si necesitatile clientului. Oferim consultanta cu privire la fezabilitatea unui proiect cu scopul de a identifica alternative viabile, oferindu-i clientului posibilitatea de a alege solutia optima.

 
 
Se pot repara sau monta datorita unui profesionist autorizat si specializat in acest scop, organizand o lucrare de calitate.

Galerie foto
  • ...