Interlingua - Birou Traduceri Cluj Napoca

Traduceri juridice Cluj Napoca

Traducerile juridice sunt speciale, deosebite datorita unui aspect unic: pe parcursul derularii procesului de traducere, traducatorii INTERLINGUA TRADUCERI nu efectueaza doar un act propriu-zis de traducere, adica transfera o informatie dintr-o limba in alta, ci in acelasi timp elaboreaza un act juridic cu valoare si cu consecinte legale. Orice eroare de traducere, orice scapare, cat de mica din partea traducatorului poate avea consecinte grave. De aceea traducerea trebuie sa fie completa.

 

Colectivul de traducatori ai INTERLINGUA TRADUCERI care efectueaza traduceri juridice

– Detin cunostinte temeinice de terminologie juridica;

– Stapanesc limba tinta (limba de traducere) la nivel profesional;

– Au experienta profesionala in domeniul juridic;

– Stapanesc foarte bine normele folosite in traducerile juridice;

– Colaboreaza cu specialisti in domeniul juridic cu competente extinse: profesori de drept, notari, avocati, juristi.

Traducerile juridice  sunt caracterizate de termeni specifici, avand un caracter specializat, stiintific, precis, utilizand frecvent o serie de cuvinte standard, modele prestabilite si recunoscute oficial. Traducerile juridice impun asigurarea echivalentei: termenilor, notiunilor si conceptelor, mesajului si a sensului.

Biroul de traduceri INTERLINGUA TRADUCERI efectueaza traduceri juridice pentru:

– contracte de vanzare-cumparare; contracte de donatie; contracte de schimb imobiliar; contracte de imprumut; contracte de inchiriere; contracte de garantie imobiliara; contracte  de imprumut de folosinta sau de inchiriere de bunuri; antecontracte sau promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare; acte de partaj;

– legi;

– coduri;

– norme;

– regulamente;

– procuri generale; procuri speciale judiciare; procuri speciale de reprezentare la constituirea si modificarea societatilor comerciale, pentru dizolvarea sau lichidarea acestora; procuri speciale privind instrainarea de bunuri mobiliare sau imobiliare, ipotecarea de bunuri imobile sau gajarea de bunuri; procuri speciale de reprezentare generala;

– declaratii;

Biroul INTERLINGUA TRADUCERI asigura:

Traduceri juridice din/in engleza

Traduceri juridice din/in franceza

Traduceri juridice din/in spaniola

Traduceri juridice din/in germana

Traduceri juridice din/in italiana

Traduceri juridice din/in maghiara

Cereti acum oferta de pret pentru documentatia dvs., iar biroul de traduceri INTERLINGUA TRADUCERI va analiza solicitarea dvs. si va va raspunde cu promptitudine.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0378105556; 0749017474
Str. Pavel Rosca , nr. 4/4, Cluj Napoca, judetul Cluj
Distribuie