Inventive Auto Services - service auto Bucuresti

Servicii Diagnosticare si Constatare

Asigurăm servicii ce acoperă întreaga gamă de reparații, la un nivel ridicat! Ne recomandă experiența în domeniu, calitatea serviciilor și satisfacția clienților!

 

Serviciul de Diagnosticare și Constatare înseamnă:

  • Diagnoză mecanică și electrică completă!
  • Identificarea cauzelor generatoare!
  • Generare rapoarte specifice!

Dacă aveți întrebări referitoare la cele prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din pagina Contact şi vă răspundem în cel mai scurt timp posibil. Garantăm răspuns în maxim 24 ore de la solicitare!

 

Echipa Inventive Auto promovează servicii de întreținere și reparație a autoturismelor la standarde ridicate și oferă suport tehnic real în orice problemă legată de siguranța și confortul conducătorului și pasagerilor auto.

Gata de drum!

Susținem ideea cunoașterii perfecte a stării de funcționare a autoturismului din 3 motive:

  • Plăcerea de a conduce! Fie ca este vorba de un drum lung sau scurt, la viteze mari sau mici, este întotdeauna nevoie să te bazezi pe un autoturism perfect funcțional. N-ar fi știrbită această plăcere de zgomote ciudate sau orice tip de anomalie ale autoturismului, neidentificabile pentru noi? Evitați un posibil disconfort din această cauză!
  • Siguranța conducătorului auto și a pasagerilor! Atunci când plecați la drum, trebuie sa fiți corect informați asupra stării de funcționare a autoturismului. Asigurați-vă că totul merge ca pe roate cu autoturismul dumneavoastră și vă asigurați un drum lin și lipsit de surprize neplăcute până la destinație. Economisiți timp prin informare inițială corectă.
  • Încredere! A cunoaște bine autoturismul și starea lui de funcționare se traduce printr-o încredere deplină la volan. Puteți declara fără îndoială că sunteți încrezători și pregătiți de drum! Gândiți-vă puțin: ați putea conduce un autoturism fără revizii periodice?
  • Pentru ca ne pasă, aducem plus valoare serviciilor oferite!

    Galerie foto
    • ...