Ion Buncea's Diving School - Cursuri scufundari Bucuresti

Curs de scufundari nivel Asistent Instructor

Brevetul de scufundari, NAUIAsistent Instructor reprezinta un nivel certificare NAUI – Leadership si este calificat pentru a asista un Instructor N.A.U.I. – activ, in cadrul cursurilor de scufundare pe care acesta le conduce.

Conditii participare la cursul de scufundari NAUI Asistent Instructor:

– sa detina brevetul de scufundari NAUI Master Scuba Diver si NAUI Rescue Scuba Diver;– sa aiba finalizat NAUI FIT Program;

– sa detina certificatul NAUI First Aid ori echivalent;

– sa detina certificatul NAUI Oxygen sau echivalent;

– varsta minima de participare 18 ani;

– apt din punct de vedere fizic, psihic si medical pentru a desfasura activitati de scufundari (fisa medicala);

– sa aiba logate minim 50 scufundari (minim 25 hours bottom time) in conditii variate, adancime si activitati.

Cursul de scufundari, NAUI Asistent Instructor iti ofera multe informatii si noi cunostinte despre organizarea si conducerea scufundarilor, verificarea echipamentului si a flotabilitatii, tehnicile de insotire ale cursantului si metode de predare si prezentare. Acest curs este recomandat celor ce doresc sa urmeze cariera de instructor

Este necesara achizitionarea manualelor. Solicita oferta de pret pentru manuale.

Cerinte (siguranta in scufundari):

– cunosterea acordarii primului ajutor (resuscitare cardio-pulmonara);– salvare usoara;– proceduri de urgenta;– identificarea semnelor de pericol si recunoasterea preventiva a unui scafandru cu probleme (probleme de respiratie, miscari spasmodice etc.);– verificarea echipamentului elevilor inainte de scufundare;– verificarea flotabilitatii elevilor si identificarea problemelor legate de flotabilitate;– controlul, insotirea si asistenta elevilor sub apa;– navigatie subacvatica;– tehnici de predare si evaluare a elevului.

Aplicatie practica:

– studiu individual / pregatire teoretica 7 ore;– numar minim de scufundari in ape deschise 2;– adancimea maxima pentru scufundari in ape deschise pe durata cursului este de 40 metri.

 

NAUI Asistent Instructor pret: 2.900 Lei (TVA inclus)/curs/persoana.

Galerie foto
  • ...