iTech Academy - Cursuri IT pentru copii Bucuresti

Minecraft

Minecraft: Education Edition este o platforma educationala open-world bazata pe joc care promoveaza creativitatea, colaborarea si rezolvarea problemelor într-un mediu virtual în care singura limita este imaginatia.

Minecraft: Education Edition ofera educatorilor un mod inedit de a-si captiva studentii folosind jocul si de a le aprinde acestora pasiunea pentru educatie

Copilul va invata Sa foloseasca variabile, functii, si sa controleze structuri care sa personalizeze lumea virtuala în care lucreaza.

Îsi va dezvolta gândirea logica si analitica, precum si abilitatile de rezolvare a problemelor.

 

În Minecraft jucatorii trebuie sa decida care este scopul jocului si ceea ce doresc sa obtina la final: vor sa colecteze resurse sau sa construiasca diverse proiecte? Sa se alieze cu alti jucatori si sa atinga un tel comun sau sa se descurce cu propriile puteri? Depinde de fiecare copil în parte ce doreste sa obtina în urma experientei.

Aceasta independenta le ofera încredere în sine si le lasa copiilor sentimentul de responsabilitate asupra propriei soarte, un sentiment pe care în viata de zi cu zi e posibil sa nu-l experimenteze

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728222111
Str. Aviator Jean Texier, Nr. 17, Sector 1
Distribuie