Jove Office - Birou Traduceri Brasov

Traduceri online

NOU !!    

Concepem si traducem CV-uri si scrisori de intentie.

Trimiteti on-line datele personale (nume/prenume, data nasterii, adresa, telefon, email, stare civila, nationalitate, studii, experienta in munca, aptitudini, hobby-uri, recomandari sau orice alte date pe care le considerati utile cv-ului dumneavoastra.

 

In situatia in care doriti si scrisoare de intentie, va rugam sa specificati firma, adresa firmei, persoana de contact din cadrul firmei (daca este cazul) si locul de munca pentru care doriti sa aplicati. Va rugam sa specificati in ce limba trebuie redactat cv-ul.    

 

Dupa ce am primit datele dumneavoastra o sa va trimitem o estimare de pret. CV-ul (scrisoarea de intentie) poate ajunge la dumneavoastra (dupa confirmarea platii) prin email, fax sau curier - situatie in care plata se poate face prin transfer bancar in contul Ro45BRDE240SV42063112400 deschis la BRD, sau poate fi ridicata de la sediul nostru - caz in care plata se poate face numerar.    

 

Pentru a economisi timp va oferim posibilitatea de a ne trimite prin e-mail documentele ce urmeaza a fi traduse, iar noi va vom raspunde cu promptitudine.     

Astfel, ne contactati pe e-mail la adresa office@biroutraduceri.net sau pe mess la id-ul birou.traduceri@yahoo.com ori telefonic la tel./fax: 0268/313.203 / mobil 0723/040.349, iar noi va vom trimite imediat o estimare de pret pentru traducerea solicitata. Dupa ce o completati, semnati si scanati o veti retrimite pe una din adresele de email mai sus mentionate sau prin fax.     

Traducerea poate ajunge la dumneavoastra prin email, fax sau curier - situatie in care plata se poate face prin transfer bancar in contul Ro45BRDE240SV42063112400 deschis la BRD, sau poate fi ridicata de la sediul nostru - caz in care plata se poate face numerar.

Galerie foto
  • ...