KarmaCad cadastru, topografie Bucuresti

Trasari de limite de proprietate

Onorariu pentru minimum 4 puncte trasate este 400 lei

Trasarile sunt executate pe loc fara a fi nevoie de mai multe deplasari la teren cu ajutorului sistem de ultima generatie si inalta precizie GPS GNSS REAL TIME TRIMBLE.

De ce sa lucrezi cu noi? Pentru ca rezolvi totul intr-un singur loc. Pentru ca avem preturi foarte bune. Pentru ca meriti servicii de top.

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

-    Solicitam intotdeauna datele cadastrale ale imobilului respectiv de la Oficiul de Cadastru pentru a determina eventualele probleme din zona-    Acordam procese verbale de trasare-    Axele sunt trasate prin intermediul statiei totale-    Determinarea de puncte GPS este inclusa automat in pret pentru toate lucrarile-    Masuratorile sunt executate cu statii totale Leica

 

AVANTAJE-    Lucram intotdeauna in termeni adaptati la programul beneficiarului-    Oferim consultanta si recomandari in mod gratuit, tuturor clientilor nostri-    Efectuam masuratori exacte si rapide fara a percepe taxa pentru deplasare-    Suntem ordonati – nu deranjam spatiul beneficiarului si nu pierdem actele-    Avem capacitatea efectuarii masuratorilor chiar in ziua in care suntem contactat

Galerie foto
  • ...