Kiddo Play Academy - Loc de distractii si petreceri pentru copii Bucuresti

Atractii

CITY ADVENTURE

Un oras în miniatura construit din piese moi de burete, pentru urcusuri si coborâri în completa siguranta, pe super tunele si tobogane luungi!

TOTS AREA
Buburuzele sub 3 anisori se pot distra cu puzzle-uri senzoriale, în mini piscina cu bile, caruselul muzical sau sarind pe pianul cântaret!

SHOW TIME
Locul unde micile star-uri îsi pot pune în valoare cele mai bune miscari, se pot costuma si pot interpreta roluri, în fata prietenilor!

ART SMART
Ai acasa un mic artist? Incurajeaza-l sa îsi exprime creativitatea cu o gama larga de ustensile si o mini expozitie unde talentul sa îi poata fi admirat!

KINETIC SAND
98% nisip si 2% magie = o experienta senzoriala inedita! Degetelele micute si curioase îl pot modela într-o multime de forme interesante!

COOL BRICKS
Construieste! Darâma! Repara! Cel mic va gasi o multime de piese colorate cu care sa inventeze masini sau mori de vânt!

CONSTRUCTION ZONE
Micii arhitecti îsi pot lasa creativitatea sa zburde construind orice îsi imagineaza din piesele albastre ingenioase într-un mini-santier!

JUMPIN’
Micutii jucatori sar peste coarda din laser pentru a aprinde literele cuvantului ‘Jackpot’. Atunci cand se lumineaza tot cuvantul, castigi!

SUPERMARKET
Micutii îsi vor explora imaginatia jucând rolurile de casier, client dar si bucatar, în timp ce socializeaza cu alti “adulti in devenire”.

MINI BOWLING
Pista de bowling special gândita pentru copii, cu pardoseala nealunecoasa si bari ajutatoare încurajeaza spiritul de competitie dar si simtul de realizare!

LASER MAZE
Mini-Ninja îsi va testa reflexele si agilitatea împotriva timpului, stregurându-se printr-o padure de raze laser, precum eroii din filme!

AUGMENTED REALITY WALL
Prima platforma interactiva pentru pereti de catarare, aceasta tehnologie mereu în schimbare, îincurajeaza copiii sa faca miscare inteligenta.

CLIMBING MANIA
Micii cataratori se vor întrece cu prietenii pâna în vârful pânzei de paianjen si vor pasi pe cel mai înalt zgârie-nori, în completa siguranta!

PARTY CITY
Organizezi o petrecere sau un eveniment pentru scoala sau firma? Suntem aici sa realizam amintiri minunate în unul dintre cele 3 spatii de petreceri.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0749161606
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44C
Distribuie