KondorCAD LandSurv - inginerie topografica

Trasari

 Trasari terenuri - transpunerea pe teren a limitelor de proprietate (intarusari terenuri);
 Transpunerea pe teren a punctelor caracteristice cladirilor;
 Trasarea axelor constructiilor;
 Trasarea si marcarea "cotei zero" a proiectului;
 Trasarea contururilor cladirilor in interiorul complexului;
 Trasarea axelor si punctelor de elevatie ale proiectului.
Trasarea terenului (intarusarea terenului) este operatiune necesara in prealabilul inceprii sapaturii pentru fundatia gardului sau a constructiei si va asigura de faptul ca nu construiti pe terenul vecinului (nu exista suprapuneri).

Pentru trasarea terenului Dvs. avem nevoie de Planul de amplasament si delimitare a imobilului (copie xerox din documentatia cadastrala existenta) si de o copie simpla dupa BI/CI. Se elibereaza proces verbal de trasare teren, semnat si stampilat de un autorizat al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.Pentru intarusarea terenului Dvs. Putem asigura tarusi de lemn. 

Pentru asistenta de santier si anume trasarea punctelor de intersectie ale axelor constructiei, trasarea intersectiei axelor cu balizele de lemn plasate in prealabil in vecinatatea constructiei, determinarea cotei 0, ridicarea topografica a placilor turnate in vederea verificarii planeitatii si a cantitatilor de beton ce au fost consummate tarifele variaza in functie de numarul de puncta trasate, complexitatea lucrarilor si a volumului de munca. Un pret estimative porneste de la 800 RON / zi de munca (8 ore).

Pentru trasarea pe santier asiguram: markere permanente si/sau cu vopsea, sprayuri cu vopsea si cuie pentru materializarea durabila punctelor trasate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0746559318
Bucuresti, Bucuresti
Distribuie