La Sylphide Academic Ballet School - cursuri balet Bucuresti

La Sylphide Ballet School

Scoala de balet La Sylphide este o institutie privata care si-a câstigat renumele în România în cei peste 20 de ani de activitate. Fondata si dezvoltata de balerina, coregrafa si profesoara Lorelei Visinescu Bari, La Sylphide este singura scoala privata care are un program academic începând din anul scolar 2010-2011, în cadrul caruia pregateste balerini profesionisti.

Crearea programului de cursuri intensive de balet a fost posibila datorita dorintei, talentului si aptitudinilor fizice ale unor copii care frecventau deja cursurile recreative ale acestei scoli. Acestea au fost dublate de sustinerea parintilor lor pentru dezvoltarea unei cariere de balerin. Pornind de la aceste premise, s-a considerat necesara înfiintarea unor cursuri academice, pentru a oferi si altor copii sansa de a pune bazele unei cariere în domeniul dansului profesionist si de a tinti catre performanta artistica.

Programul de studiu a fost conceput în functie de programul scolar general urmat de elevi în alte institutii de învatamânt preuniversitare de stat sau private din Bucuresti.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744580880
Str. Parintele Galeriu, nr. 12, sector 2,
Distribuie