Lex Logos - Birou Traduceri Targu Mures

Servicii apostilare

Apostilare Prefectura

Apostilam pentru dumneavoastra actele solicitate in cel mai scurt timp la preturi oneste. Lex Logos va pune la dispozitie un departament dedicat de apostilare. In cadrul acestui departament colegii nostrii sunt specializati in pregatirea documentelor oficiale ce urmeaza a fi apostilate.

Vezi ce acte putem Apostila

1. Certificate de nastere, in original, emise incepand cu 01.01.1998

2. Certificate de casatorie, in original, emise incepand cu 01.01.1998

 

3. Certificate de deces, in original, emise incepand cu 01.01.1998 Nota: actele de stare civila emise inainte de 1996 trebuie preschimbate cu altele de tip nou, international, preschimbarea se face la serviciile de stare civila care le-au eliberat pe cele vechi.

 

4. Adeverinta de stare civila (de celibat)

 

5. Certificat de cazier judiciar, in original, eliberate de Inspectoratul Judetean de Politie Mures sau Inspectoratul General al Politiei Romane. Termenul de valabilitate al cazierului este de 6 luni.

 

6. Adeverinte prin care se atesta domiciliul si cetatenia persoanei, in original.

 

7. Adeverinte prin care se atesta vechimea in munca, adeverinte privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctajului mediu, vizate, in prealabil de Casa Judeteana de Pensii Mures.

 

8. Acte de studii (diploma de bacalaureat, foaie matricola, plan de invatamant, certificat de competenta profesionala etc.), in original, vizate, in prealabil de Inspectoratul scolar Judetean Mures.

 

9. Acte de strudii (diploma de licenta, foaie matricola, programa analitica), in original, vizate in prealabil de Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

10. Acte de studii emise de institutii din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

 

11. Acte de studii emise de institutii din subordinea Ministerului Apararii.

 

12. Acte cu caracter medical (adeverinte medicale, certificate medicale, recomandari, caracterizari, autorizatii de libera practica, adeverinte de vechime, certificate de concediu medical, bilete de iesire din spital, adeverinte de stagiu practic etc.), in original, vizate in prealabil de Directia de Sanatate Publica Mures.

 

13. Certificate de calificare si de absolvire obtinute de cetatenii romani inainte de 1989 si intre anii 1990-2003, vizate de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mures. Certificate de calificare si de absolvire obtinute dupa ianuarie 2004, vizate de Comisiile de autorizare a furnizorilor de formare profesionala.

 

14. Certificate de competenta profesionala cu sigla Consiliului pentru Standarde Ocupationale si Atestare – COSA.

 

15. Certificate de botez/cununie, in original, vizate in prealabil de protopopiate.

 

16. Certificate de conformitate care atesta experienta profesionala si adeverinte necesare recunoasterii in celelalte state membre ale Uniunii Europene a titlurilor de calificare dobandite in Romania in profesiile de medic, medic dentist, farmacist, asistent medical generalist si moasa, eliberate de Ministerul Sanatatii.

 

17. Brevete de turism eliberate de Autoritatea Nationala pentru Turism.

 

18. Certificate de competenta ale personalului maritim navigant, in original, vizate de catre Ministrul Transporturilor si Infrastructurii.

 

19. Certificate de rezistenta fiscala pentru aplicarea conventiilor de evitare a dublei impuneri, eliberate de Directia Generala a Finantelor Publice Mures.

 

20. Atestat privind componenta familiei in vederea acordarii prestatiilor familiale, eliberat de serviciile publice comunitare locale de evidenta a persoanei.

 

21. Certificat de membru, adeverinte care atesta onorabilitatea si moralitatea profesionala a membrilor sai, eliberate de catre Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali – Filiala Mures; Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti, avizate anual.

 

22. Certificate de atestare Auditor Energetic pentru Cladiri si Certificate de atestare Tehnico Profesionala, emise de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei.

 

23. Certificate de competenta profesionala eliberate si avizate in prealabil de catre Autoritatea Rutiera Romana, filiala Mures.

 

Daca actul pe care vrei sa-l apostilezi se regaseste in lista actelor pe care le putem apostila, tot ceea ce trebuie sa faci este fie sa ne aduci actul la unul dintre birourile noastre alaturi de C.I. (Cartea de identitate a titularului documentului), fie sa il trimiti prin curier, posta sau orice mijloc la sediul nostru central de la adresa: Targu Mures, str. Bolyai Farkas, nr. 6, ap. 1, jud. Mures, cod postal 540064, Romania; unde actul tau va fi apostilat in maxim 24 de ore.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0265220222; 0365808136
str. Bolyai, , nr. 4, Targu Mures, judetul Mures
Distribuie