Colegiul Economic Costin C. Kiritescu - Bucuresti

Invatamant profesional dual

Scoala Comerciala Austriaca din România (o’SCAR)

Scoala Comerciala Austriaca din România (o’SCAR) este o forma de educatie duala unde poti învata meseria de comerciant-vânzator în domeniile alimentar si non-alimentar (încaltaminte, fashion, sport, mobilier si telecomunicatii), direct de la profesionisti din companii de renume. 

Scoala este initiata de Ambasada Austriei-Sectia Comerciala, în parteneriat cu opt companii active în România si Colegiul Economic “Costin C. Kiritescu”, oferind o combinatie ideala a informatiilor teoretice cu cele practice.
Astfel, pe parcursul anilor de studiu, te vei întâlni cu cei mai buni profesionisti în domeniu si vei face practica în departamentele companiilor implicate în program: C&A, Carrefour, Deichmann,  Kika Mobilier, Peek & Cloppenburg. Unicitatea o’SCAR, care si-a deschis portile în septembrie 2015, este focusul pe care îl acorda componentei practice: anul I (80% teorie, 20% practica), anul II (40% teorie, 60% practica), anul III (28% teorie, 72% practica).
La finalul cursurilor, vei primi un certificat profesional recunoscut pe plan european si vei avea prioritate la angajare în companiile partenere. Dupa finalizarea cusurilor si în timp ce vei fi angajat, vei putea sa-ti continui studiile, înscriindu-te direct în clasa a XI-a în învatamântul liceal.
Daca esti absolvent de clasa a VIII-a sau te pregatesti acum sa finalizezi cursurile gimnaziale, te asteptam sa ocupi unul dintre cele 17  locuri disponibile.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314016830
Str. Pestera Dambovicioarei, Nr. 12, Sector 6, Bucuresti
Distribuie