Echipa M3 Unic - Service auto Bucuresti

Tinichigerie, vopsitorie auto

 Defectele unei caroserii apar in timp, ca urmare a coroziunii, datorita interventiilor exterioare sau in situatia neplacuta a unui accident auto.

     In cadrul service-ului nostru, remedirea defectelor aparute are loc prin redresarea, indreptarea sau inlocuirea elementelor de caroserie afectate si protejarea anti-coroziva pentru readucerea caroseriei la aspectul initial.


     In cadrul atelierului de caroserii se pot efectua orice tip de reparatie de tinichigerie. In situatia in care reperele nu pot fi reparate prin deformare la rece, conform normelor optime recomandate de producator, se poate interveni prin sudura cu argon (in mediu protector de gaz) sau lipire, astfel incat sa nu se afecteze pe cat posibil structura originala a componentelor. Folosirea echipamentelor de ultima generatie asigura refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate cu parametrii initiali de fabricant ai masinii noi. Toate elementele de caroserie reparate sau inlocuite sunt acoperite anticoroziv inainte de vopsire.


     Efectuam lucrari de orice complexitate, de la simple operatiuni de polisare a caroseriei, pana la lucrari cu grad de dificultate deosebit. Avem toate dotarile tehnice necesare si cele mai moderne scule si echipamente pentru a readuce in parametri estetici optimi caroseriile avariate. Ulterior, vopsirea acestora se face in cabina de vopsitorie, la cele mai exigente standarde impuse de producator.

     Toate piesele de caroserie utilizate, dar si tehnologia inalta de pregatire si vopsire satisfac atat standardele producatorului, cat si celor mai avansate standard din domeniul tinichigeriei si vopsitoriei.

 

     Lucrarile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor se realizeaza in atelierul propriu care dispune de dotari tehnice moderne conform prevederilor RAR pentru repararea caroseriilor, a structurilor de rezistenta si acoperirea anticoroziva a acestora.

Galerie foto
  • ...