Mabys Translations - Birou Traduceri Ploiesti

Servicii traduceri tehnice

Suntem specializati in traduceri tehnice de inalta calitate, efectuate de catre traducatori atent selectati, cu experienta in acest sector.

Daca aveti un manual tehnic de utilizare, o fisa tehnica, documentatie electronica sau inginerie care trebuie traduse din/intr-o limba de circulatie internationala, Mabys Translations este solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Realizam traduceri tehnice precise si care redau sensul exact. Traducerea documentelor tehnice reprezinta un factor important in succesul dvs. si de aceea este necesar ca acestea sa fie exacte si nu in ultimul rand sa fie predate in timpul concordat, la un tarif rezonabil. De aceea, Mabys Translations este partenerul dvs. ideal pentru traduceri tehnice.

Serviciile noastre de traduceri tehnice sunt in masura sa satisfaca toate exigentele de natura lingvistico-tehnica al oricarui client. Traducatorii nostri sunt specializati in acest domeniu, avand in spate o experienta de mii de pagini traduse. Acestia dispun de dictionare specializate atat in format electronic, cat si pe suport de hartie. De asemenea, suntem deschisi la orice propunere cu privire la asigurarea de catre dvs. a materialelor lingvistice sau glosare de termeni. Echipa de supervizori va face ca textul sa fie tradus corect, publicat in formatul corect. Acest lucru va permite dvs. sa va concentrati doar asupra scopurilor pe care vi le-ati propus.

Galerie foto
  • ...