Maralex Traduceri - Birou Traduceri legalizate Bucuresti

Servicii Apostilare si Supralegalizare

Apostilare si Supralegalizare Servicii prompte de apostilare acte

Ai nevoie ca actul tau sa fie recunoscut in strainatate? Atunci ai nevoie de apostilarea documentelor tale. Sau poate ai nevoie de supralegalizarea unor acte.

Oricum ar fi, nu trebuie sa-ti faci probleme. Suna-ne si pe langa faptul ca te vom lamuri asupra aspectelor neclare, vei primi din partea noastra tot ajutorul de care ai nevoie pentru o rezolvare cat mai rapida.

Apostila este un certificat eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Convenţiei de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în tara respectiva, care urmeaza sa fie prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Conventiei. Apostila este in fapt o stampila care se aplica pe anumite acte si prin care se atesta veracitatea semnaturii, calitatea în care a acţionat semnatarul actului sau, după caz, identitatea sigiliului sau a stampilei de pe acest act.

Maralex vine in intampinarea dumneavostra si va ofera sprijin calificat in procesul de obtinere al apostilei Haga. Pentru orice intrebare sau neclaritate cu privire la apostilare Haga va rugam sa ne contactati.

Maralex - Supralegalizare acte si documente

Supralegalizarea unui act se face in cazul in care este vorba de un act oficial emis de catre autoritatile romane si care urmeaza sa fie folosit intr-un stat care nu face parte dintre statele incluse in Conventia de la Haga adoptata la 5 octombrie 1961 cu privire la eliminarea cerintei de supralegalizarea a actelor straine.

De asemenea supralegalizarea este necesara pentru tarile cu care Romania nu a incheiat un tratat ce contine dispozitii cu privire la eliminarea cerintei de supralegalizare a actelor, sau a incheiat acte ce nu contin insa dispozitii  referitoare la eliminarea necesitatii supralegalizari actelor oficiale. Maralex  va sta oricand la dispozitie pentru orice intrebare sau solicitare cu privire la supralegalizare.

Pentru ca un document sa fie recunoscut international, acesta trebuie tradus intr-o limba de circulatie internationala si sa contina o apostila, o stampila explicativa de forma patrata care garanteaza recunoasterea oficiala prin lege.

Fie ca ai nevoie de un document pentru comert international, pentru master in strainatate, acte de viza sau rezidenta, noi putem apostila orice document original sau traducere legalizata.

Oferim si servicii de supralegalizare prin care documentele traduse de noi sunt recunoscute in alte tari decat cele membre ale conventiei de la Haga.

Pentru orice detalii va invitam sa ne contactati

Galerie foto
  • ...