Bojan Ionut-Marian - Birou Mediere Bucuresti

Despre noi

Biroul de Mediator Bojan Ionut-Marian a fost autorizat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, fiind inregistrat in Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la pozitia 4825. Activitatea curenta se desfasoara la sediul profesional principal din Bucuresti si la sediul profesional secundar din jud. Calarasi (o zi pe saptamana). La cerere, in limita timpului disponibil, sedintele de mediere pot avea loc si la sediul partilor sau in alte locatii pe teritoriul Romaniei.

Titularul biroului de mediator este de profesie jurist, specializat in drept civil, cu o experienta profesionala de peste 20 de ani acumulata atat in sectorul public (administatia centrala), cat si in cel privat unde a facut parte din echipe multidisciplinare de succes din cadrul unor companii nationale si internationale de renume.

Pentru nevorbitorii de limba romana sedintele de mediere pot fi tinute si in limba engleza, documentatia pentru parti si/sau instanta urmand a fi redactata si semnata bilingv

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722316036
Aleea SUTER , nr. 7A,, sector 4,
Distribuie