Memoris - Servicii Funerare Bucuresti

Aranjamente funerare

Aranjamentele funerare: coroanele funerare sau jerbele funerarare reprezinta un omagiu adus persoanei decedate. Toate aranjamentele florale sunt alcatuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri. Ne puteti solicita si modele de aranjamente pentru coroane sau jerbe care nu se afla in oferta noastra online.

Buchetele funerare: aceste aranjamente funerare, prevazute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit in memoria persoanei decedate. Buchetele funerare au o durata de viata mai lunga datorita buretelui mineral cu care sunt prevazute.

Comanda online: oricare dintre aranjamentele florale funerare se pot comanda online, avand un raport cost/calitate atractiv. Va putem oferi si aranjamente florale personalizate.

Alaturi de florile funerare, vom transmite si un omagiu funerar tiparit pe panglica atasata. Memoris – servicii funerare va pune la dispozitie, la finalul comenzii online, cateva sugestii pentru aceste mesaje omagiale.

Serviciul de tiparire pe panglica aranjamentului funerar este gratuit.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0746.203.202
Str. Dreptatii, nr. 2k, sector 6,
Distribuie