Mesterul Casei Tale, Bucuresti - Reparatii sanitare si termice

Asamblare, modificare si reparatie mobila

ASAMBLARE, MODIFICARE si REPARATIE MOBILA

Firma Mesterul Casei Tale S.R.L asigura o gama larga de servcii specializate in asamblarea, instalarea sau repararea mobilei de orice tip.

Ofertele noastre de servicii sunt flexibile pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de solutia care vi se potriveste cel mai bine in functie de necesitatea si bugetul stabilit.  

Dupa stabilirea detaliilor , mesterii iscusiti se vor deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra, pentru a va usura munca si a va oferi dumneavoastra libertatea si desigur, motive de a va bucura de tot confortul.   Fiecare montare si asamblare facuta de firma noastra, beneficiaza de atentie si seriozitate maxima din partea mesterilor nostri iscusiti.   Pentru ca ne place sa ne sprijinim clientii nostri, venim in intampinarea dumneavoastra cu disponibilitatea mesterilor iscusiti, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Vreti sa montati, dezasamblati, reparati mobilier simplu sau decorativ de tip ikea, praktiker, bricostore, cora, kika, dedeman?

Mesterii iscusiti asambleaza o gama foarte larga de mobilier : mobila de bucatarie, sufragerie, dormitoare, paturi si canapele extensibile, desigur suntem specializati si in mobilier de gradina.

Galerie foto
  • ...