GEIO SMILES broderie personalizata computerizata Bucuresti

Micul curios

In micul nostru atelier o carte senzoriala este mai intai idee, apoi ideile cresc si devin – carti senzoriale bebe sau carti senzoriale bebelusi iar acestea in manutele potrivite prind viata si sunt – carti senzoriale pentru bebelusi sau carti senzoriale pentru copii.

Speram sa ne insotesti in frumoasa noastra aventura de a obisnui cat mai multi oameni cu cititul, cartile, lectura si toate descoperirile neasteptate care vin odata cu deschiderea unei carti, de orice fel.

Noi gandim, croim, coasem si brodam cele mai nastrusnice carti senzoriale pentru bebelusi si copii.

Cartile noastre sunt unice, personalizate, lucrate cu foarte multa atentie, sigure si foarte frumoase. Sunt cadoul potrivit pentru micii curiosi.

O carte senzoriala pe langa faptul ca ii imprieteneste pe cei mici cu universul lecturii, starneste curiozitatea, dezvolta atentia, abilitatile motrice, senzoriale si mentale dar si creativitatea.

Vrem sa fim la inaltimea imensei curiozitati a unui copil si facem tot ce putem sa dam viata ideilor noaste pentru a crea obiecte pentru maini grasute, gurite delicate, nasuri mici, urechi ciulite si ochisori luminosi.

Invatam in fiecare zi sa descoperim lumea prin simturile bebelusilor.

Cartile senzoriale din materiale textile pentru bebelusi ii ajuta pe acestia sa se familiarizeze cu obiectul „CARTE”. Vrem sa le oferim, cât mai devreme, copiilor nostri carti – sa le aiba in preajma, sa le atinga, sa le studieze – sa le citeasca impreuna cu mami sau tati.

Obiceiul lecturii se invata de mic.

Credem cu tarie ca un bebelus familiarizat cu obiectul carte, va citi si mai tarziu. Va asocia starea de bine din bratele mamei, atunci când ii citea, cu cartile si lectura.

Placerea lecturii la bebelusi inseamna sa vada lucruri colorate, sa pipaie diferite texturi, sa puna mana pe lucruri care se misca, sa indoaie pagini fosnaitoare, sa tina cartea de un inel de dentitie pe care sa-l rontaie (toata cartea va fi rontaita) :)))), sa gaseasca piuitori si chitaitori, sa mangaie panglici, sa descopere capse, sa se uite in oglinda.

Cartile noaste au toate aceste elemente si multe alte atractii.

In plus, pentru ca cei mici exploreaza ducand totul la gura, intreaga carte este realizata din materiale speciale, care pot fi „gustate” in siguranta, rezistand la tensiuni, torsiuni, soc, saliva, spalari dese fara ca vreun element sa fie dislocat.

Coperta o personalizam prin broderie cu nume, mesaj, data nasterii, simbol sau orice gand doriti sa transmiteti micului cititor.

Lucram cu grija, fiecare cusatura sa fie cât mai frumoasa. Cartile sunt atent examinate si testate in fiecare etapa a confectionarii lor. Ne straduim sa fie sigure, sa nu se desprinda nimic, sa ofere o experienta frumoasa si bine-venita bebelusilor, copiilor si oamenilor mari. Gândul nostru este sa facem carti senoriale pe care sa le putem arata copiilor copiilor nostri.

Suntem la inceput si pornim cu increderea ca ne folosim creativitatea pentru a oferi posibilitatea copiilor sa tina o carte in mâna de la o varsta cât mai mica. Visul nostru este o lume inteleapta, relaxata si fericita.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723051790
Str. Ion Chirita , nr 12,
Distribuie