Miko Dental-clinica stomatologica- Bucuresti

Implant dentar rapid

xperti si implanturi de top la preturi decente! Investigatii radiologice in cadrul clinicii!*

In cele mai multe cazuri, implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor, prezentand o multime de avantaje. Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali, prevenind in acelasi timp resorbtia osoasa si retragerea gingiei, intrucat se integreaza perfect in structura osoasa proprie. In cadrul clinicii noastre beneficiati de serviciile unuia dintre cei mai apreciati medici implantologi, cu o experienta vasta in domeniul tratamentelor implantologice realizate cu o rata de success de 100%, si anume, Dr. Serban Atanasiuultraspecializat in implantologie dentara!

La Miko Dental folosim cele mai bune implanturi si cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultima ora! Toate investigatiile radiologice se fac in cadrul clinicii noastre, cu aparatura de ultima generatie (timp minim de expunere la radiatii)!

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada. Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp, in jur de 3-9 luni. Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara. Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul; in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes in toata lumea.

Galerie foto
  • ...