MusicWorkshop - cursuri de chitara, tobe, bass incepatori Bucuresti

Cursuri de chitara

Studioul MusicWorkshop ofera cursuri de chitara electrica si acustica pentru incepatori sau avansati.

Pe durata cursului se vor invata notiuni elementare de teorie muzicala insotite de sinteze si explicatii la intrebarile si curiozitatile elevului. Din teoria muzicala nu vor lipsi notiuni despre intervale muzicale, gama majora-minora, mod muzical, tonalitate, arpegii si acorduri pentru chitara, de asemenea relatia dintre acorduri in cadrul tonalitatii. Citirea partiturilor se va face in cheia SOL.

O foarte mare atentie se va acorda ritmului, diviziunilor patrime-optime-saisprezecime si formulelor ritmice normale-exceptionale cu ajutorul unui material didactic de calitate pus la dispozitie in fiecare lectie pentru a imbunatati astfel frazarea muzicala.

Se vor invata concepte care stau la baza acompaniamentului la chitara in diverse stiluri muzicale cum ar fi strumming, flatpicking si fingerstyle.

Elevii isi vor dezvolta tehnicile de exprimare muzicala cu ajutorul chitarii folosind hammer on, pull off, slide, vibrato, tapping, palm mute si bend cantand repertoriul recomandat de catre profesor cat si cel ales de acestia in functie de preferintele personale si genurile muzicale pe care doresc sa le invete.

Pentru aceia care vor sa dezlege secretele improvizatiei muzicale, compunerea de solo-uri de calitate si dezvoltarea limbajului muzical se vor studia relatiile acord-gama.

Cursul de chitara este personalizat in functie de preferintele muzicale ale fiecarui elev cu lectii intuitive!

In functie de gradul de pregatire al fiecarui cursant pe parcursul lectiilor acesta va fi acompaniat de profesor la chitara bass sau tobe!

Galerie foto
  • ...