Engine Oil - Incarcare cu freon auto Bucuresti

Incarcare freon Land Rover

Land Rover este acel brand de autoturisme care doreste sa ofere un plus de personalitate tuturor posesorilor dar si alte facilitati cu privire la dotarile interioare sau performantele de drum.

Pentru ca un pasager sau un conducator auto sa se identifice in deplin confort asupra procesului de conducere, intrebuintarea sistemului de climatizare auto este absolut esentiala.

Odata cu trecerea timpului, cu schimbarile de mediu, a tranzitiei dintre sezoane sau a altor factori exteriori, randamentul acestuia ar putea fi afectat, mai ales printr-o actiune precum pierderea lichidului de freon.

Ce rol are lichidul de freon?

Lichidul de freon se intrebuinteaza in toate schimburile de ordin termic ce le executa piesele componente ale sistemului de climatizare, precum condensatorul, valva de expansiune sau vaporizatorul.

Fie ca se identifica tensiuni de lucru excesiv de mari sau ceva mai mici, lichidul refrigerant se asigura de creearea tuturor conditiilor pentru a produce efectul final, acela de a obtine climatizarea specifica a interiorului masinii sau dezaburirea parbrizului.

Service auto ales la intamplare?

Un studiu arata ca de indata ce a fost identificata o problema vizibila asupra acestui sistem, se apeleaza la prima varianta avuta la indemana de posesorul autoturismului, insa aceasta actiune poate declansa ceva daune ulterior.

Spre exemplu, executarea defectuoasa a procesului de golire/umplere cu lichid refrigerant, precum si calitatea acestuia pot fi procese care pot conduce si la fenomene precum supraincalzire sau supraracire.

La modelele Land Rover ar trebui sa existe o atentie specifica asupra acestor procese daunatoare, intrucat scaderea lichidului sau sarcinilor de lucru pot conduce la afectarea intregului sistem de climatizare, iar acest lucru va necesita si alte resurse financiare.

Galerie foto
  • ...