New Age - Sala de pilates, Bucuresti

Ce Este Pilates?

Pilates este în primul rând o disciplina, si nu un simplu sport. De aceea intra în categoria metodelor de echilibrare body-mind-spirit. Lucram constient cu ajutorul respiratiei pentru a constientiza miscarile corecte ale corpului nostru. Exista un set clasic de miscari si posturi pe care le practicam în diverse forme, tocmai pentru a readuce echilibrul interior si exterior corpului.

Pilates reprezinta un mix fantastic dintre yoga, fitness si kinetorapie.

Joseph Pilates este creatorul acestei Metode, care initial se numea Contrology. A studiat îndelung metodele Zen, Yoga, si sistemele de pregatire militare din Grecia si Roma Antica. Fiind un fost performer la circ si boxer a putut sa înteleaga si sa conceapa un sistem bine pus la punct de reabilitare si reechilibrare posturala-corporala.

Imboldul lui? Primul Razboi Mondial. A fost închis de catre trupele germane, într-un lagar în Anglia. Aici a pus bazele disciplinei Contrology sau Pilates Mat, la saltea. Mai apoi a creat aparatura speciala Pilates, tocmai pentru a ajuta soldatii raniti în recuperarea medicala.

Aparatura Pilates- în cazul nostru, Peak Pilates- reprezinta o forma eficienta de a sustine corpul, în timp ce este provocat sa exercite noi forme de miscare, sustinute de corzi speciale, suport pentru gât si umeri, strap-uri  pentru picioare si brate si arcuri în tensiune.

Ceea ce este deosebit, este lucrul direct cu propria ta greutate. Niciodata nu îti vei forta corpul sa duca mai mult decât poate. Dezvoltarea musculaturii se face armonios, personalizat, specifica pentru structura fizica a fiecarui individ în parte.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722636626
Str. Lanariei, Nr. 127, Sector 4
Distribuie