Best Day Of My Life, organizari evenimente - Bucuresti

Entertainment la petrecere sau Botez

Entertainment la petrecerea pentru botezul copilului tau

Botezul copilului tau este primul eveniment din viata lui, dar si un motiv de bucurie si mandrie pentru tine. Pentru ca aceasta petrecere sa fie una reusita, trebuie sa alegi cu grija momentele de entertainment petrecere.

Botezul – obiceiuri si traditii

In traditia crestina botezul este cea mai importanta taina care il are drept protagonist pe noul nascut. Reprezinta intrarea in crestinism si implicit intrarea sa in biserica pentru prima oara. Este un moment incarcat de emotii si de importanta atat pentru parinti, cat si pentru preot. In timpul botezului copilasul este scaldat de trei ori in apa rece a cristelnitei si apoi uns cu mir de care preot pe crestet, manute si picioruse. Dupa ceremonia religioasa, parintii tin o petrecere unde sunt invitati toti prietenii si familia.

Planificarea botezului

Organizarea botezului cere timp si efort, de aceea este bine ca parintii sa se documenteze din timp pentru a crea petrecerea perfecta. Primul lucru si cel mai important este rezervarea unui local. Aceasta trebuie facuta din timp pentru ca exista putine date disponibile pentru botezuri, fata de nunti sau alte petreceri.

De asemenea, trebuie sa alegi daca serbezi botezul in cadru restrans, doar cu familia sau chemi mai multe persoane. Intocmirea listei de invitati este un aspect cheie al organizarii petrecerii. Astfel vei afla cati invitati o sa ai si vei stii cum sa iti imparti bugetul.

Alegerea localului se va face dupa ce vei stii sigur cati invitati o sa ai. Trebuie sa ai in vedere marimea localului si a ringului de dans. Capacitatea salii trebuie sa fie apropiata de numarul de invitati pentru ca acestia sa nu se simta stingheri, nici inghesuiti.

Decoratiunile de botez sunt un alt aspect important. Acestea trebuie sa fie in ton cu sexul bebelusului, dar si cu preferintele tale. Pe langa decoratiuni, trebuie sa alegi forma de entertainment petrecere: trupa ce va canta, ursitoarele, dansatoare, daca vei avea un DJ sau nu. Totul trebuie ales si planificat cu grija pentru a avea o petrecere distractiva pentru tine si invitatii tai.

Va trebui sa alegi un tip de invitatii la botez, dar si un meniu pentru petrecere. Poti opta pentru bufet suedez si invitatii personalizate cu personajul animat favorit. Cerul este limita! Poti alege o tematica pentru botez, din desenele animate sau nu. Totul depinde de tine!

Galerie foto
  • ...