Oxigen Insurance Broker De Asigurare

Asigurari de intrerupere a afacerii

Ofera posibilitatea asigurarii afacerii impotriva pierderilor de venituri cauzate de intreruperea temporara a activitatii.

Intreruperea poate fi cauzata de un incendiu sau alt risc asigurat pe o polita de asigurare a proprietatii, inclusiv ca urmare a avariilor accidentale sau a daunelor la echipamentele electronice.

Prima de asigurare compenseaza profitul pe care ar fi trebuit sa il obtina asiguratul daca nu s-ar fi produs evenimentul asigurat.

De asemenea, polita acopera cheltuielile de exploatare care trebuie sa continue, desi activitatile au fost sistate temporar.

In situatii cum ar fi distrugerea locatiei la care se desfasoara activitatea asiguratului, polita ofera resursele necesare acoperirii cheltuielilor cu utilitatile, salariile si alte obligatii de plata pe perioada cat proprietatea este in curs de refacere.

In situatia in care exista posibilitatea diminuarii pierderilor de venit prin efectuarea unor cheltuieli suplimentare fata de cele obisnuite, acestea vor fi rambursate.

Asigurarea permite recuperarea pierderii de profit contabil din activitatea de exploatare si a cheltuielilor ce au trebuit sa continue in aceasta perioada.

Galerie foto
  • ...